Flyttfirma Landskrona

Få prisuppgift idag!

Vill du hellre bli uppringd med offert? Fyll i nedan

Vad ingår i flytthjälp?

Låt oss ta hand om hela flytten åt dig – från packning av ditt hem till återvinning av det du inte längre behöver. Vi är experter på att göra flytten så smidig och stressfri som möjligt för dig. Oavsett om det handlar om att packa ditt kök eller hela ditt hem, så tar vi hand om allt åt dig. Du kan luta dig tillbaka och slappna av med vetskapen om att vi har allt under kontroll. 

Om oss

Med RUT-avdraget betalar du endast halva kostnaden!

 • Anpassningsbar Flytthjälp efter dina behov
 • Fast avtalat pris
 • Lastbilstransport från dörr till dörr
 • Lån av flyttlådor och speciallådor för kristallkronor och garderober
 • Lätt nedmontering av lampor, hyllor, soffor och annat
 • Möbelskydd med filtar, spännband och överdrag under transport
 • Bärning av alla föremål från bostad, förråd och biytor
 • Kundansvar för packning vid bokning av flytthjälp utan packning

 

Kontakta oss via telefon eller e-post för mer information och hjälp.

Vi erbjuder professionell packningshjälp för din flytt inom eller mellan Malmö & hela Skåne. Vi tar fullt ansvar för att alla dina ägodelar packas säkert och tryggt under flytten. Om det uppstår någon skada på det packade under flytten, så står vi ansvariga. Kontakta oss för att boka packningshjälp till din flytt.

I packning ingår

 • Allt material som behövs såsom flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper och tejp ingår i packningstjänsten.
 • Vi tillhandahåller även Hemfrids etiketter för tydlig märkning inför transport och placering på den nya adressen.
 • Vårt team består av specialutbildad personal som utför packningen på ett korrekt och säkert sätt.

Vi kan naturligtvis ta hand om din flyttstädning när du bokar vår flytthjälp. Allt du behöver göra är att ange det när du gör din bokning. Vi bokar automatiskt in flyttstädningen för dagen efter din flytt. Om du önskar en annan tidpunkt är det bara att kontakta oss så hittar vi en tid som passar dig.

Läs mer om vad som ingår i vår flyttstädning här.

Vi kan hjälpa dig med att ta hand om återvinning av de saker som du inte längre behöver i samband med din flytt.

Följande ingår i vår återvinningstjänst:

 • Vi hämtar upp det du önskar bli av med.
 • Vi transporterar det som går att återanvända till second hand-butiker.
 • Vi transporterar det övriga till återvinningscentral.
 • Vi hänvisar dig direkt till din lokala återvinningscentral och apotek för farligt avfall som färgrester, kemikalier och utgångna mediciner.
Förbered detta inför din flytthjälp
 • Se till att alla dina personliga ägodelar och möbler är utplockade och förpackade på ett säkert och lämpligt sätt.
 • Töm kylskåp och frys, och se till att de är avstängda och avfrostade i god tid före flytten.
 • Se till att det finns tillräckligt med parkeringsutrymme för flyttfordonet.
 • Informera oss om eventuella särskilda önskemål eller krav som du vill ha.
 

Hur funkar det?

Boka online

Du kan komplettera din bokning med flera tilläggstjänster, såsom packningshjälp, återvinning och flyttstädning.

Alltid fasta priser

Vi tar hänsyn till dina behov och det som ska flyttas för att beräkna priset. Eventuella tilläggstjänster som packning och städning påverkar också priset. Kontakt oss vid frågor / önskemål

Flyttat & klart

Vi löser hela flytten – luta dig tillbaka och koppla av. Vårt arbete utförs ansvarsfullt och med högsta tryggheten.

 
Flyttfirma Landskrona

Vanliga frågor om flytthjälp

Om du inte har tillvalt packningstjänsten så behöver du se till att allt i ditt hem är nedpackat och klart på flyttdagen. Det är viktigt att känsliga möbler och textilier är välpackade och att alla ägodelar som får plats i flyttlådor packas på rätt sätt.

Vid din flytt ingår enklare nedmontering, till exempel nedmontering av lampor, hyllor, sängar och soffor för att underlätta transport. Om du har flera möbler som behöver nedmonteras kan vi ordna en montör för att hjälpa dig. Observera att garderobssystem som PAX inte ingår i lättare nedmontering.

Vi kan hjälpa dig att flytta från eller till ny adress i hela Sverige, så länge en av destinationerna är Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Västerås eller en plats som ligger nära de städerna. Skriv in postnummer dit du flyttar längst upp på sidan, så ser du om vi kan hjälpa dig att flytta dit!

Nej, vanligtvis ingår inte flyttlådor i tjänsten, men det finns möjlighet att köpa till det som tillägg.

När det gäller att anlita en flyttfirma kan kostnaden variera beroende på flera faktorer. Vanligtvis beror flyttfirma priset på antalet möbler, avståndet mellan den gamla och den nya bostaden, samt vilken typ av tjänst du väljer. Det är också viktigt att tänka på att det kan finnas extra avgifter för tilläggstjänster, såsom packning eller hantering av tunga möbler.

Det finns vanligtvis två huvudtyper av prissättning när det gäller att anlita en flyttfirma: fasta priser och rörliga priser. Fasta priser innebär att du betalar en fast avgift för hela flytten, oavsett hur många möbler som ska flyttas eller hur långt avståndet är. Dessa priser kan vara bra om du vet exakt vad som ska flyttas och det inte finns några oväntade utmaningar längs vägen.

Rörliga priser å andra sidan baseras vanligtvis på antalet möbler som ska flyttas och avståndet mellan de två bostäderna. Dessa priser kan vara mer flexibla, men de kan också bli högre om det finns mer möbler än vad som ursprungligen planerats eller om det uppstår oväntade utmaningar längs vägen.

Det är också viktigt att tänka på att det kan finnas extra kostnader för speciella omständigheter, till exempel om flyttfirman behöver använda en hiss eller om det finns svåra trappor att navigera. Det kan också finnas extra avgifter om du behöver lagra dina möbler under en viss tid innan de kan levereras till din nya bostad.

När du väljer en flyttfirma är det viktigt att tänka på mer än bara kostnaden. Du bör också se till att du väljer en firma med goda recensioner och som är licensierad och försäkrad. Detta ger dig extra trygghet och försäkrar dig om att din flytt kommer att genomföras på ett säkert och effektivt sätt.

Flyttfirma pris

Sammanfattningsvis kan kostnaden för en flyttfirma variera beroende på flera faktorer, men det är viktigt att du väljer en firma som är tillförlitlig och professionell. Genom att ta hänsyn till alla dessa faktorer kan du hitta en firma som passar dina behov och som hjälper dig att genomföra en smidig och effektiv flytt.

Beräknat pris:

Fyll i formuläret för offert

LÄR DIG MER OM STÄDNING & flytt

Vi har lång erfarenhet av städning hemma och delar gärna med oss av vår kunskap.

Instagram