Företagsflytt
Företag / Kontorsflytt

Prisoffert inom 24h

Vad ingår i företagsflytt?

Vi på Öresundsrengöring ser att er företagsflytt blir snabb, smidig och självklart smärtfri! Företagsflytt är en typ av flytt som måste ske professionellt och smärtfritt. VI prioriterar er verksamhet och vill självklart att ni snabbt och snärtigt ska vara på plats och redo att arbeta.

 • Vi packar och anpassar oss efter era prylar.
 • Vi ser till att alla möbler och prylar följer med till er nya plats.
 • Företagsflytten är skräddarsydd, vilket innebär att ni endast betalar för era behov.
 • Alla era prylar såsom elektronik, möbler m.m. blir varsamt flyttade utan skador
 • Ingen flytt är för stor eller liten. Vi anpassar våra resurser utefter era behov.
 • Vi flyttar era möbler och prylar till en ny plats.
 • Både kontorsflytt, eller flytt utav lager räknas som företagsflytt.
 •  En företagsflytt burkar oftast inkludera en mängd inventarier.
 • Flytten kan tas stegvis så att det alltid går att arbeta. 
 • Om du har en skada på en möbel eller pryl så kan du  informera oss. Vi kommer att anpassa vår flytt utefter det.
 • Inget projekt är för stort för oss. Vi tar hand om era behov och ser till så att flytten blir smärtfri.
 • Våra flyttare är försäkrade och skulle något skadas så täcks det av våra försäkringar. 
 • Vi anpassar er flytt efter eventuella avbrott, såsom nymålat eller renovering av fastighet.
 • Läs mer Om oss

Förbered detta inför din företagsflytt

 • Kontrollera om det finns skador på möbler eller prylar och informera oss i förväg.
 • Se till att trappen och fastigheten är tillgänglig för våra arbetare. 
 • Ge oss en prio-lista på det möbler/prylar som skall flyttas först, så att vi kan prioritera. 
 • Planera flytten med oss, så att ni alltid kan vara verksamma under flytten.
Hur funkar det?

BOKA ONLINE

Boka en flytt hos oss online. Vi kontaktar er och skräddarsyr en lösning på flytt som passar era behov. 

Flytt

Våra flyttgubbar är alltid försäkrade, det vill säga att vi har en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador. 

Vi påbörjar flytten utifrån överenskommelse.

Flyttat & KLART!

Våra professionella flyttgubbar ser till att er flytt blir smärtfri. Verksamheten kommer kunna bedrivas under flytten och era möbler/prylar tas väl hand om.

Vanliga frågor om företagsflytt

Om du har möjlighet att vara på plats när vi kommer för att påbörja flytten så hade det varit kanon! Annars kan du lämna in nycklar på vårt kontor eller släppa in oss via kodlås. Innan vi anländer är det viktigt att du flyttar undan möbler som står i vägen och tömmer trappuppgången så att vi enkelt kan påbörja flytten.

En företagsflytt är blir smidig med en prio-lista. Vad som är viktigast och behövs flyttas först, respektive vad som inte är lika viktigt. 

Det bör vara enkelt och framkomligt för att kunna flytta smidigt. Det är viktigt med en fri trappuppgång och tillgång till samtliga rum.

Vi går tillsammans igenom planen och har den planerad i detalj. Just eftersom vi gärna vill att er verksamhet skall vara fullt aktiv under hela flytten.

Att flytta ett företag kan vara en komplex process som kräver noggrann planering och förberedelse. Här är några viktiga saker att tänka på vid en företagsflytt:

 1. Planering och tidshorisont: En företagsflytt kräver en grundlig planering och en realistisk tidshorisont. Det är viktigt att börja planera i förväg och ha en detaljerad tidslinje för att säkerställa att alla aspekter av flytten kan genomföras i tid och med minimal avbrott för företagets verksamhet.

 2. Kommunikation: Kommunikation är avgörande vid en företagsflytt. Det är viktigt att informera alla berörda parter, inklusive anställda, kunder, leverantörer och samarbetspartners om flytten och dess påverkan på företagets verksamhet. Det kan också vara klokt att ha en kommunikationsplan på plats för att hantera frågor och lösa eventuella problem som kan uppstå under flyttprocessen.

 3. Infrastruktur och teknik: Se till att företagets infrastruktur och teknik är väl förberedd för flytten. Det kan inkludera att säkerställa att den nya platsen har tillräcklig infrastruktur för att stödja företagets tekniska behov, såsom internetanslutning, elkapacitet och annan nödvändig teknisk utrustning. Det är också viktigt att säkerhetskopiera och skydda företagets data under flytten.

 4. Budget och resurser: En företagsflytt kan vara kostsam, så det är viktigt att ha en budget och tillräckliga resurser för att täcka kostnader som hyra, flyttfirma, eventuella ombyggnationer och andra förknippade kostnader. Det är också klokt att avsätta extra resurser för oförutsedda händelser eller oväntade kostnader.

 5. Personal och HR-aspekter: Personalen är en viktig faktor att tänka på vid en företagsflytt. Det kan innefatta att hantera frågor som omlokalisering av anställda, anpassning av anställningskontrakt och löner baserat på den nya platsens förutsättningar, och att följa alla tillämpliga lagar och regler för personal och HR-aspekter vid en företagsflytt.

 6. Kundrelationer: Kundrelationer är avgörande för ett företags framgång, så det är viktigt att tänka på hur flytten kan påverka befintliga och potentiella kundrelationer. Det kan inkludera att informera kunder om flytten, att säkerställa att kundtjänst och support är fortsatt tillgängliga under flytten och att ha en plan för att minimera eventuella avbrott i kundtjänst eller leveranser.

 7. Legal och administrativ hantering: En företagsflytt kan innebära olika legala och administrativa aspekter, inklusive att uppdatera företagets

Företagsflytt
LÄR DIG MER OM STÄDNING & flytt
Vi har lång erfarenhet av städning hemma och delar gärna med oss av vår kunskap.