Trappstädning
Företag / BRF

Prisoffert inom 24h

Vad ingår i trappstädning?

Vi på Öresundsrengöring ser att ert trapphus blir rent! En oerhört viktig städning, att välkomnas till ett rent trapphus är få förunnat. Ett rent trapphus är ett kvitto på att avgiften/hyran används på rätt sätt.

Trappstädning
 • Vi dammtorkar och rengör trappräcken.
 • Vi moppar av golv i trappa och samtliga våningsplan.
 • Städningen inkluderar alla våningsplan.
 • Vi rengör lampor på alla våningsplan, samt lamphållare.
 • Vi rengör också runt sopnedkast samt väggar!
 • Vi dammtorkar och putsar snickerier på samtliga våningsplan.
 • Ett våningsplan är ett plan där det finns allmänna utrymmen
 • Vind/källare räknas inte med.
 • Vi rengör inte privata dörrar. Det vill säga att vi INTE kommer att putsa/rengöra dörrar som ägs av privatpersoner.
 • Om du har en skada på ett fönster eller vägg så kan du informera oss.
 • Inget projekt är för stort för oss. Vi tar hand om samtliga av era våningsplan och ser till så att trappstädningen blir fläckfri.
 • Våra städare är försäkrade och vi har en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador.
 • Vi anpassar vår trappstädning efter eventuella avbrott, såsom nymålat eller renoverad trapp.
 • Läs mer Om oss

Förbered detta inför din städning

 • Kontrollera om det finns skador på fönstren, trasiga lås eller persienner och informera oss om detta i förväg.
 • Se till att trappen är tillgänglig och att inga föremål är i vägen för våra städare.
 • Vill du att vi rengör vind/källare så ska du ange det i förväg.
 • Hur ofta vill du att vi gör en trappstädning på din fastighet?

Hur funkar det?

BOKA ONLINE

Boka en städdag hos oss online. Vi kommer ut till dig och städar din fastighet efter dina behov.

Försäkring

Våra städare är alltid försäkrade, det vill säga att vi har en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador. 

PUTSAT & KLART!

Våra professionella städare ser till att er städning blir fläckfri. Alla kommer att välkomnas av en fin, ren och trevlig trappuppgång.

Vanliga frågor om trappstädning

Om du inte har möjlighet att vara på plats när vi kommer för att städa trappuppgången så hade det varit kanon! Annars kan du lämna in nycklar på vårt kontor eller släppa in oss via kodlås. Innan vi anländer är det viktigt att du flyttar undan möbler som står i vägen och tömmer trappuppgången så att vi enkelt kan komma åt och se till så att exakt hela trappuppgången blir fläckfri. Om din trappuppgång har flertalet så är det givetvis viktigt för oss att få tillgång till detta, om samtliga utrymmen skall rengöras. 

Givetvis så kan vi skräddarsy städningen. Behöver du endast några få våningsplan rengjorda, eller kanske fåtal trappstädningar? Det är inga konstigheter för oss. Inget projekt är för stort eller litet!

Självklart! Trappstädning är en viktig aspekt av underhållet för bostadshus, kontorsbyggnader, och andra flerfamiljshus med flera våningar. Här är några skäl till varför trappstädning är så viktig:

Renlighet och hygien: Trapphus är högt trafikerade områden där många människor passerar dagligen. Smuts, damm, avfall och annat skräp tenderar att ackumuleras i trapphuset över tiden. En regelbunden städning är avgörande för att hålla trapphuset rent, fräscht och hygieniskt för de boende och besökarna. Det hjälper också till att minimera risken för bakterier, virus och andra smittämnen att spridas i trapphuset.

Säkerhet: Ett rent och välunderhållet trapphus är också viktigt för säkerheten. Smuts och skräp i trapporna kan utgöra en säkerhetsrisk och orsaka halkolyckor. Genom att hålla trapphuset rent och fritt från hinder kan man minska risken för olyckor och göra det tryggare för de som använder trapporna.

Upprätthållande av fastighetens värde: Trapphuset är ofta en av de första delarna av en fastighet som besökare och potentiella hyresgäster eller köpare ser. Ett smutsigt och dåligt underhållet trapphus kan ge ett dåligt intryck och påverka fastighetens värde och attraktivitet. Genom att ha en regelbunden trappstädning kan man bidra till att upprätthålla fastighetens värde och lockelse för framtida hyresgäster eller köpare.

Långsiktig kostnadsbesparing: En väl genomförd städning kan också bidra till att minska kostnaderna på lång sikt. Genom att regelbundet underhålla trapphuset och förebygga ansamling av smuts och skräp kan man minska risken för att det uppstår större problem som kräver dyra reparationer eller renoveringar i framtiden.

Förbättrad boendemiljö: Ett rent och välskött trapphus skapar en trevligare boendemiljö för de som bor i fastigheten. Det kan bidra till att skapa en känsla av gemenskap och stolthet över bostadshuset, och främja ett gott grannskap. Det kan också bidra till att förbättra trivseln och välbefinnandet hos de boende.

Sammanfattningsvis är trappstädning en viktig del av underhållet för bostadshus och flerfamiljshus. Det bidrar till renlighet, säkerhet, fastighetens värde, kostnadsbesparingar och boendemiljön. Att ha en regelbunden trappstädning är en investering i att skapa en trevlig miljö.

LÄR DIG MER OM STÄDNING & flytt
Vi har lång erfarenhet av städning hemma och delar gärna med oss av vår kunskap.
Rengöra ugn

Rengöra ugn

Rengöra ugn: här kommer stegen för en ren ugn Att rengöra en ugn kan vara en utmanande uppgift, men här är några steg som kan

Läs mer »