Fönsterputs
Hässleholm

Vi är störst på fönsterputs Hässleholm

Genom åren har vi byggt upp ett rykte som det föredragna valet för alla fönsterrelaterade behov. Vårt fokus på kvalitet, professionalism och överlägsen service har gjort oss till ledande inom branschen. Vårt team av skickliga fönsterputsare är noggrant utvalda och välutbildade för att leverera enastående resultat varje gång.

Som en av de största aktörerna på marknaden är vi stolta över att kunna hantera projekt av alla storlekar och komplexitet. Oavsett om det handlar om privata hem, kommersiella fastigheter eller stora byggnadskomplex, har vi kapaciteten och expertisen för att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Vad ingår i fönsterputs?

Få dina fönster riktigt rena med hjälp av våra erfarna fönsterputsare som använder skrapor för att ta bort smuts och fläckar som är svåra att få bort på egen hand.

Med RUT-avdraget betalar du endast halva kostnaden!

 • Vi putsar alla sidor av fönsterrutorna.
 • Vi putsar takfönster – om det är ett fönster som vrids runt sin axel. Vi kan inte utföra fönsterputs som måste utföras från yttertaket.
 • Vi tar med oss all fönsterputsutrustning och putsmedel.
 • Om du inte har en lämplig stege så kan vi ta med oss det mot en tilläggskostnad. Uppge det när du bokar.
 • För bästa resultat rekommenderar vi även att du lägger till en karmtvätt som betyder att vi tvättar av fönstrets bågar och karmar.
 • Varje fönsterbåge räknas som ett fönster.
 • Ett fönster med 1 fönsterbåge kallas för 1-luftfönster.
 • Ett fönster med 2 fönsterbågar räknas som 2 fönster och kallas för 2-luftfönster.
 • Om du har en skada på ett fönster, informera oss i förväg så vi kan anpassa oss efter det.
 • Vi utför fönsterputsning även vid regn och snö, och våra fönsterputsare arbetar ned till -15 grader Celsius.
 • Våra fönsterputsare är försäkrade och vi har en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador.

Fönsterputs Hässleholm

Nöjda kunder
0 +
Puts i Hässleholm
0 +
Städare
0 +
Fönsterputs Hässleholm

Förbered detta inför din fönsterputs Hässleholm

 • Kontrollera om det finns skador på fönstren, trasiga lås eller persienner och informera oss om detta i förväg.
 • Se till att fönstren är lättillgängliga och att det finns tillräckligt med utrymme för oss att utföra fönsterputsen.
 • Tänk på att om du vill ha karmarna eller fönsterblecket rengjort så bör du ange detta vid i förväg.
Fönsterputs Hässleholm

Hur funkar det?

BOKA ONLINE

Boka en putsardag hos oss genom att ange antalet fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det gäller.

FÖRBEREDELSER

Flytta på möbler och ta bort föremål från fönsterbrädorna samt se till att eventuella nycklar för fönsterlåsen finns tillgängliga.

PUTSAT & KLART!

Våra professionella fönsterputsare tar hand om dina fönster så att du kan få en kristallklar utsikt igen utan smuts och stänk. 

Vanliga frågor om fönsterputs Hässleholm

Om du inte har möjlighet att vara hemma när vi kommer för att putsa fönstren kan du lämna in nycklar på vårt kontor eller släppa in oss via kodlås. Innan vi anländer är det viktigt att du flyttar undan möbler som står i vägen och tömmer fönsterbrädorna så att vi enkelt kan komma åt att putsa. Om dina fönster har fönsterlås, se till att lägga fram nycklarna så att vi kan låsa upp.

Vi putsar dina fönster i alla väderförhållanden, oavsett om det snöar, regnar eller är kallt. Vi klarar av att putsa ner till -15 grader.

Svaret på denna fråga beror på olika faktorer, såsom din geografiska plats, omgivande miljö, och ditt eget underhållsbehov. Generellt sett rekommenderas det att putsa fönstren minst en eller två gånger per år för att bibehålla deras utseende och funktionalitet.

Vi är störst på fönsterputs i Hässleholm

Välkommen till Öresundsrengöring, Skånes ledande fönsterputsföretag. Vi är stolta över att erbjuda enastående fönsterputsningstjänster till våra kunder i hela Skåne och omkringliggande områden. Med vår expertis och erfarenhet har vi etablerat oss som det främsta valet för både privatpersoner och företag som vill ha skinande rena fönster.

Vi förstår att rena och kristallklara fönster inte bara ger en estetiskt tilltalande syn, utan också skapar en positiv atmosfär och ljusare inomhusmiljö. Vår skickliga personal är dedikerad till att leverera enastående resultat varje gång. Vi använder oss av högkvalitativa rengöringsprodukter och moderna tekniker för att säkerställa att varje fönster får den omsorg och uppmärksamhet det förtjänar.

Som Skånes ledande fönsterputsföretag är vi välutrustade för att hantera projekt av alla storlekar, från enstaka fönster i privata hem till kommersiella fastigheter och stora byggnadskomplex. Vi tar hand om varje detalj och anpassar våra tjänster efter kundens behov och önskemål.

Vi är stolta över att inte bara erbjuda oöverträffad fönsterputsning, utan också en professionell och pålitlig service. Vår personal är noggrant utvald och tränad för att ge bästa möjliga kundupplevelse. Vi strävar efter att vara punktliga, effektiva och respektfulla i vårt arbete.

Kontakta oss här för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få dina fönster att glänsa. Oavsett om det handlar om en engångsputsning eller regelbunden underhållsservice, är vi redo att leverera överlägsen fönsterputsning som kommer att överträffa dina förväntningar.

Läs mer om oss på vår Facebook

Fun Fact om fönsterputs Hässleholm

Visste du att fönsterputsning är ett yrke som har funnits i flera århundraden? Redan på 1600-talet anlitades fönsterputsare för att hålla fönstren rena i stora herrgårdar och slott. Vid den tiden användes ofta blandningar av ättika och djururin för att putsa fönstren, vilket kan låta något märkligt idag. Lyckligtvis har fönsterputsningstekniker och rengöringsprodukter utvecklats avsevärt sedan dess, vilket gör att vi kan få skinande rena fönster på ett mycket mer effektivt och hygieniskt sätt.

Fakta

LÄR DIG MER OM STÄDNING & flytt

Vi har lång erfarenhet av städning hemma och delar gärna med oss av vår kunskap.